Building plot for sale, 1041m2

Rybí

3 496 800 CZK, with agency fees Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
Nabízíme ke koupi pozemek se základovou deskou, který se nachází v klidné části obce Rybí, okres Nový Jičín. Parcela s rozlohou 1 041 m2 má obdélníkový tvar, je svažitá, velmi slunná, s výhledem na Štramberk, obec Rybí a krajinu Žilinské hůrky.
K pozemku vede asfaltová obecní komunikace. Samotný přístup na pozemek je dle projektové dokumentace plánován po nezpevněné komunikaci ze sousedního pozemku (197 m2), kde spoluvlastnický podíl 1/3 tohoto pozemku je součástí kupní ceny. Na pozemku je přípojka elektřiny, lze se z kraje pozemku napojit na plynové vedení a vodu. Před připojením se na obecní kanalizaci je nutno vybudovat domácí ČOV, na jejíž materiál lze čerpat příspěvek z dotaci obce.

Zamýšlená stavba rodinného domu počítá s garáží a terasou. V přízemí je navržena pracovna, koupelna, technická místnost a obývací pokoj, který je propojený s kuchyní a jídelnou se vstupem na terasu. V podkroví jsou naplánovány 4 pokoje a koupelna. Jedná se o dřevostavbu se sedlovou střechou. Vizualizace dispozice domu je k náhledu ve fotogalerii.

Výhodou koupě této nemovitosti je platné stavební povolení včetně stavebního povolení k realizaci čističky, dále dokončená základová deska s plochou 145 m2 a kompletní projektová dokumentace. Součástí kupní ceny je rovněž připravený stavební materiál na hrubou stavbu obvodových zdí a příček rodinného domu, a armatura k zpevnění plánované opěrné zdi.
Budoucí majitelé mohou takto ušetřit nemalou část svého času, víc než rok, který byl nutný k vyřízení všech potřebných povolení ke stavbě, nepočítaje již započaté stavební a terénní práce. Koupě této nemovitosti je příležitostí vybudovat si svůj domov ještě v letošním roce a žít v krásném prostředí přírody.

Pokud Vás dispozice domu a místo nadchnou, nebo máte zájem o další informace, neváhejte nás kontaktovat. Součástí našich služeb je příprava kupní smlouvy a právní servis s tím spojený. V případě Vašeho zájmu i zajištění financování.
Offer ID47824
Last updated11.02.2024
Price3 496 800 CZK, with agency fees
Price for discussionNo
Agency feeWith agency fees
Size5 rooms and more
House typeWith floors
ConditionUnder construction
Construction typeWooden
OwnershipPersonal
Land area1041m2
Move-in date07.02.2024
GarageNo
ParkingNo
CellarNo
BalconyNo
TerraceNo
LoggiaNo
PoolNo
Water sourceRemote source
GasEnergy company
Electricity230V
Waste managementPublic sewage
Building typeDetached
Garrets (attic spaces)No
Road typeAsphalt
Low-energyNo
Energy RatingG - Exceptionally uneconomical
Send me an offer for a low-rate mortgage
Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Reveal phone number

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6, Praha 5, 15800

view all agency properties