Apartment for sale, 3+kk - 2 bedrooms, 106m2

Masarykova, Mariánské Lázně

7 490 000 CZK, with agency fees Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
Nabízíme k prodeji nádherný prostorný byt ve 1 patře bytového domu Sněžka situovaného nad centrální lázeňskou kolonádou. Domy jakož i jednotlivé byty a nebytové prostory jsou po kompletní citlivé a nákladné rekonstrukci s přispěním světoznámé Ing. Arch. Evy Jiřičné.
Velkoryse řešené byty poskytují svým obyvatelům klid a vysokou úroveň komfortu v srdci lázeňského centra. V nabídce je poslední volný byt aktuálně obývaný nájemníkem s nájemní smlouvou.
Tento byt na 106 m2 nabízí dvě ložnice (19,2 m2 a 16,4 m2) každá s vlastní koupelnou a toaletou. Největší prostor (46,9 m2) zabírá otevřená kuchyně, prostor jídelny a obývací pokoj. Díky špaletovým oknům a vysokým stropům je celý prostor velmi slunný a vzdušný. Byt má dále k dispozici samostatné WC.
K bytu je dále možno přikoupit prostorné parkovací místo v podzemí sousedního domu.
Přestože se jedná o lázeňské centrum, je ulice velice tichá a s minimálním provozem městské dopravy a vozy místních rezidentů. Ulice Masarykova patří k nejlepším adresám ve městě, což ocení každý náročný majitel či nájemník. Romantickou duši pak při pohledu z okna navečer potěší nádherné západy slunce nad obzorem.
Přímo pod okny je zastávka trolejbusu, v dochozí vzdálenosti je několik menších obchodů a restaurací a samozřejmě lázeňská kolonáda. Jen 5 minut autem je několik nákupních center, 7 minut pak autobusové a vlakové nádraží. Stačí jen pár kroků a můžete si vychutnat zdarma některý z léčivých pramenů, pro které jsou „Mariánky“ pověstné.
Okolí také nabízí rozsáhlé kopcovité lesní porosty protkané stezkami vhodnými pro pěší turistiku či cyklisty, milovníky joggingu, v zimě pak uspokojí běžkaře. Přímo „za domem“ se pak nachází tzv. geologický park.
Mariánské Lázně, společně s městy Karlovy Vary a Františkovy Lázně byly v nedávné době prohlášeny za světové dědictví UNESCO.
Offer ID40983
Last updated14.04.2024
Price7 490 000 CZK, with agency fees
Price for discussionNo
Agency feeWith agency fees
ConditionVery good condition
Construction typeBrick
OwnershipPersonal
FurnishedNo
Floor1
Number of floors5
Usable area106m2
Move-in date01.05.2024
GarageNo
ParkingNo
CellarNo
BalconyNo
TerraceNo
LoggiaNo
ElevatorYes
PoolNo
Water sourceRemote source
HeatingCentral remote
Electricity120V
TelecomOther, Internet
Waste managementPublic sewage
Year of reconstruction2013
Building typeDetached
Garrets (attic spaces)No
TransportBus, Public transport, Road, Train
Road typeAsphalt
Low-energyNo
Energy RatingG - Exceptionally uneconomical
Send me an offer for a low-rate mortgage
Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Reveal phone number

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6, Praha 5, 15800

view all agency properties