Apartment for sale, 2+kk - 1 bedroom, 41m2

Musílkova, Praha 5 - Košíře

8 490 000 CZK, with agency fees Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
Nabízíme k prodeji dvě nebytové jednotky (2+kk) s potenciálem k bydlení! Obě se nachází v suterénu velmi dobře udržovaného cihlového domu. Kolaudace jednotek proběhla v r. 2007, postupně však byly realizovány další rekonstrukce a obě jednotky jsou ihned k nastěhování. Jednotky jsou uživatelsky oddělené, vstupy z chodby mají samostatné, jsou propojeny pouze rozvody a společným plynovým kotlem, mají však vlastní měřiče spotřeby vody a el. energie.
Jednotka A o velikosti 41,8m2 je ve zvýšeném suterénu a je celá orientovaná do dvora na J-V stranu. Nachází se v ní koupelna se sprchou a přípojkou na pračku i sušičku, samostatné WC, kuchyňka a velikosti 6,5m2 vybavená myčkou, plynovým sporákem i troubou a dále je zde prostor o velikosti 18,2m2, který je nyní rozdělený lehce demontovatelnou příčkou na 2 místnosti. V této jednotce je umístěný plynový kotel Vaillant zásobující obě jednotky a EZS.
Jednotka B o velikosti 40,6m2 je orientovaná do klidné části ulice, má úplně novou koupelnu ( se sprchou, umyvadlem a přípravou na pračku) i samostatné WC, v chodbě nebo v jedné z místností je příprava pro osazení kuchyňské linky, v jednotce jsou pak ještě 2 neprůchozí místnosti ( 13,1m2 a 11,8m2).
Obě jednotky mají plastová okna s bezpečnostními mřížemi, na podlahách koberce v kombinaci s dlažbou, elektronický zabezpečovací systém.
Technickými úpravami lze jednotky funkčně oddělit a případně následně prodat, v KN jsou již evidované samostatně.
Lokalita se vyznačuje kompletní občanskou vybaveností, která zahrnuje školy, školky, obchody, restaurace, lékaře. V blízkosti domu se nachází mnoho parků a přírodní památky Vidoule a Skalka. Perfektní dopravní dostupnost autem i MHD, velmi rychlé napojení na Rozvadovskou spojku nebo Pražský okruh, nebo 10 min tramvají na Anděl.
Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000 Sb. o hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti.
Offer IDN04383
Last updated02.10.2023
Price8 490 000 CZK, with agency fees
Price for discussionNo
Agency feeWith agency fees
ConditionVery good condition
Construction typeBrick
OwnershipPersonal
FurnishedNo
Floor1
Number of floors5
Underground floors1
Usable area41m2
Floor area41m2
Move-in date02.10.2023
GarageNo
ParkingNo
CellarNo
BalconyNo
TerraceNo
LoggiaNo
ElevatorNo
Water sourceRemote source
GasEnergy company
Year of reconstruction2007
Garrets (attic spaces)No
Low-energyNo
Energy RatingG - Exceptionally uneconomical
DecreeNo. 78/2013 Coll.
Send me an offer for a low-rate mortgage
Hana Hlavatá

Hana Hlavatá

Reveal phone number

TIDE REALITY s.r.o.

Dřevná 382/2, Praha 2, 12800

view all agency properties