Apartment for sale, 3+kk - 2 bedrooms, 139m2

Slapy

9 790 000 CZK, with agency fees Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji apartmán o dispozici 3+kk z 2. etapy úspěšného developerského projektu Green Resort Slapy. V přízemí apartmánu se nachází chodba, toaleta, obývací pokoj s kuchyňským koutem a schodiště do 1.patra. Dále se zde nachází vstup na venkovní terasu a zahradu o přibližné ploše 80 m2, která bude určena k výhradnímu užívání. K apartmánu dále náleží sklep a parkovací místo k výhradnímu užívání.

Ve 2.patře se nachází ložnice, pokoj a koupelna, ve které je možnost vybudování sauny. Ze všech místností je vstup na horní prostornou terasu, která nabídne velkolepý prostor pro relaxační prostor včetně možného osazení vířivky.

Apartmánový dům se nachází v místě původního rekreačního areálu Kemp U Kropáčka v oblasti Slapy – Oboz a využívá jeho strategického místa u Slapské přehrady. Jedná se o 6 apartmánů, které doplňuje 15 chat z první etapy. Nabídka je atraktivní pro klienty, kteří si potrpí nejen na kvalitní materiály a nadčasový design, ale i maximální komfort bez jakýchkoliv nároků na údržbu.

Budoucí rezidenti mohou počítat s několika herními hřišti i s bohatou nabídkou zábavních rekvizit, ať už v podobě půjčovny jízdních elektrokol, čtyřkolek, s vlastním molem a možností pronájmu šlapadel, lodiček, vodních lyží či windsurfingu. K dispozici budou i další náležitosti rekreačního střediska včetně Spa outdoor Whirlpool, WI-FI připojení, společenské místnosti, přírodního jezírka, baru a občerstvení.

Veškeré informace naleznete na webových stránkách projektu grslapy. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat a rádi Vás uvítáme na prohlídce v místě projektu.
Offer ID31883
Last updated15.04.2024
Price9 790 000 CZK, with agency fees
Price for discussionNo
Agency feeWith agency fees
ConditionNew construction
Construction typeBrick
OwnershipPersonal
Floor1
Usable area139m2
Terrace area52m2
Move-in date31.03.2023
GarageNo
ParkingNo
CellarNo
BalconyNo
TerraceYes
LoggiaNo
PoolNo
Electricity230V
Year of construction2021
Building typeDetached
Building surroundingsRecreational
Garrets (attic spaces)No
TransportRoad
Low-energyNo
Energy RatingG - Exceptionally uneconomical
Send me an offer for a low-rate mortgage
Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Reveal phone number

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6, Praha 5, 15800

view all agency properties