Apartment for sale, 2+kk - 1 bedroom, 46m2

Chelčického, Praha 3 - Žižkov

7 690 000 CZK, with agency fees Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
Nabízíme na prodej moderní a útulný byt o dispozici 2+kk o podlahové výměře 46 m2 v atraktivní čtvrti Žižkova, v ulici Chelčického. Bytová jednotka je v osobním vlastnictví a nachází se ve zvýšeném 1.NP činžovního domu s výtahem.

Byt má velmi dobrou dispozici: Interiér se skládá z pokoje s kuchyňským koutem, ložnice , koupelna se sprchovým koutem, toaletou a topný žebřík, samostatná komora, předsíň.

Bytová jednotka je ve velmi dobrém stavu. Byt se prodává kompletně vybavený a je stylově zařízený. Součástí kuchyňské linky je sklokeramická varná deska, elektrická trouba, kombinovaná lednice, pračka. V obývacím pokoji je dále rozkládací pohovka s odkládacím stolkem, TV set. V ložnici je manželská postel a vestavná skříň. Podlahovou krytinu tvoří plovoucí podlaha, v ostatních částech je keramická dlažba. Etážové elektrické vytápění, ohřev vody zajišťuje nový elektrický bojler. Nízké měsíční poplatky 2 150 CZK + energie. Dům je velmi dobrém stavu s dobrými sousedy.

Žižkov je oblíbená čtvrť s množstvím obchůdků, kaváren, restaurací a služeb. Za rohem je úřad městské části, pošta, školky i školy. Mnozí též ocení blízkost oblíbených parků Vrch Vítkov a Parukářka. Městskou hromadnou dopravou se velmi rychle dostanete do všech částí Prahy. Ze zastávky tramvaje Lipanská jste za 5 min na Hlavním nádraží nebo za 8 min na Václavském náměstí, opačným směrem za 4 min též na stanici metra Flora. Do 10 min jsou tedy dosažitelné všechny tři trasy metra.

O další podrobnější informace nebo o prohlídku bytu prosím kontaktujte realitního makléře.
Offer ID00575
Last updated04.09.2022
Price7 690 000 CZK, with agency fees
Price for discussionNo
Agency feeWith agency fees
ConditionVery good condition
Construction typeBrick
OwnershipPersonal
Floor1
Usable area46m2
Floor area46m2
GarageNo
ParkingNo
CellarNo
BalconyNo
TerraceNo
LoggiaNo
ElevatorYes
PoolNo
HeatingLocal electric
Electricity230V
TelecomCable TV, Internet
Waste managementPublic sewage
Garrets (attic spaces)No
TransportPublic transport
Road typeAsphalt
Low-energyNo
Energy RatingG - Exceptionally uneconomical
Send me an offer for a low-rate mortgage
Petr Dvořák

Petr Dvořák

Reveal phone number

Reality Dvořák s.r.o.

Dlouhá 705/16, Praha 1, 11000

view all agency properties