Apartment for rent, 3+kk - 2 bedrooms, 114m2

K Bohnicím, Praha 7 - Troja

36 000 CZK / month, with agency fees
Make Enquiry
Nabízíme exklusivně pronájem částečně zařízeného bytu v rezidenčním komplexu zrekonstruované historické usedlosti Salabka v prostředí trojských vinic na Praze 7. Byt je mezonetový, dispozičně řešen jako 3+kk, na ploše 114 m2, nachází se v 1. a 2. patře bez výtahu s okny orientovanými na východ do nádvoří se spousty zeleně a na jih a jihozápad s výhledem na Pražský hrad a do zeleně Zoologické zahrady. Po vstupu do bytu se nacházíme v předsíni (2,6 m2), zde je přístup do malé koupelny s toaletou a sprchovým koutem (2,3 m2), dále je zde kuchyň s jídelnou (kuch. linka je vybavena vestavěnými spotřebiči myčka, el. trouba, sklokeramická deska, lednice, digestoř), kuchyň je propojena s obývacím pokojem jehož dominantou je krb, celková plocha je (40 m2), dále je k dispozici ložnice s šatnou a pracovnou (19,2 m2), v chodbě (7,2 m2) která propojuje 1.p. s podkrovím je vytvořen prostor na pračku (je součástí vybavení bytu) a sušičku a úložný prostor pod schody. V patře se nachází světlé a prostorné podkroví o celkové ploše 43 m2, součástí kterého je samostatná šatna a koupelna s rohovou vanou, toaletou, bidetovou sprškou, umyvadlem a skříní. Vybavení bytu: jídelní stůl se židlemi, rozkládací sedací souprava, konferenční stolek, ložnice s pracovnou a šatnou, postelí 180 x 200. Podkrovní místnost bez nábytku, krom šatny, jeho využití je variabilní a můžete zde mít dětský pokoj, pokoj pro hosty, ložnici, pracovnu. V bytě jsou podlahy dřevěné, dřevěná okna, dále je zde vysokorychlostní internet v optickém kabelu (za poplatek 450 Kč vč. TV), zabezpečení od společnosti Jablotron.

Byt je k nastěhování od dubna či po dohodě. Nájemné činí 36.000 Kč/měsíc + 2.000 Kč garážové stání. Zúčtovatelné zálohy na veškeré energie jsou 6.700 Kč/měsíc. Elektřinu si nájemce převádí na sebe. Poplatky budou propočteny na konkrétní počet osob. Jistota (vratná kauce) je ve výši 44.700 Kč. Vhodné pro 2 osoby či rodinu.

Byt se nachází v klidné lokalitě v rezidenčním komplexu Usedlosti a vinice Salabka, který je uzavřen a do jeho prostor mají přístup pouze rezidenti. Lokalita je bohatá na volnočasové aktivity, ideálním místem na sportování a procházky. V bezprostřední blízkosti se nachází ZOO a Botanická zahrada, dále pak plavecký bazén Šutka, Stromovka. Jedná se o lokalitu s velmi dobrou dopravní dostupností MHD, zastávka autobusu je v docházkové vzdálenosti od domu, metro C Nádraží Holešovice do 10 min. autobusem, velmi dobré i dopravní spojení díky tunelu Blanka. Veškerá občanská vybavenost v místě (restaurace, obchody, pošta, poliklinika Mazurská, OC Krakov atd.). Ihned k dispozici, vřele Vám tento byt doporučuji.
Offer ID57587
Last updated01.05.2024
Price36 000 CZK / month, with agency fees
Price for discussionNo
Agency feeWith agency fees
Heating costs6 700 CZK
ConditionVery good condition
Construction typeBrick
OwnershipPersonal
FurnishedYes
Floor2
Usable area114m2
Move-in date01.04.2024
GarageYes
ParkingYes
CellarNo
BalconyNo
TerraceNo
LoggiaNo
ElevatorNo
PoolNo
Water sourceRemote source
HeatingCentral gas
GasEnergy company
Electricity230V
TelecomCable TV, Internet
Waste managementPublic sewage
Building surroundingsResidential
Number of parking spaces1
Garrets (attic spaces)No
TransportPublic transport, Road
Road typeAsphalt
Low-energyNo
Energy RatingD - Less economical
Energy Performance Certificatedownload
Send me an offer for a low-rate mortgage
Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Reveal phone number

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6, Praha 5, 15800

view all agency properties