Building plot for sale, 2123m2

Psáry

Price for negotiation Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
Nabízíme k prodeji soubor dvou stavebních pozemků v Dolních Jirčanech, ve vesnici ležící ve Středočeském kraji, v okrese Praha-západ. Dolní Jirčany spadají pod obec Psáry, se kterou na jihu těsně sousedí.
Veškeré inženýrské sítě jsou již na pozemku, pouze kanalizace je v současné době řešena jímkou, čeká se až místní čistička zvětší svou kapacitu - proběhne do 5 let. Bezproblémový příjezd k pozemku umožňuje asfaltová komunikace, na které je věcné břemeno, je používána okolními sousedy. Plocha pozemku je rovinatá a zatravněná. Je na budoucím majiteli, zda plochu využije jako celek či pro výstavbu dvou rodinných domů. Je zde také zástavní smluvní právo, které zaniká při koupi pozemku. Pozemek není aktuálně oplocen.
Obec Dolní Jirčany je atraktivní lokalita nedaleko Prahy, která se nachází cca 15-20 minut jízdy autem od centra jižním směrem. Cestovat lze po dálnici D1 směr Brno (sjezd Exit 11 - směr Jesenice) nebo přímo z Krče po Budějovické ulici a dále po staré Benešovské do Jesenice. Dolní Jirčany jsou cca 2 km od obce Jesenice, směr Jílové u Prahy. Též můžete cestovat autobusem, který má v obci stanici a v Praze je za 20 minut. V obci a blízkém okolí se nachází veškerá občanská vybavenost.
Offer ID59286
Last updated26.04.2024
Price for discussionYes
Agency feeWith agency fees
OwnershipPersonal
Land area2123m2
Move-in date04.04.2024
GarageNo
ParkingNo
CellarNo
BalconyNo
TerraceNo
LoggiaNo
PoolNo
Water sourceRemote source
Electricity230V
TelecomOther
Waste managementPublic sewage
Garrets (attic spaces)No
TransportBus, Public transport, Road, Highway
Road typeAsphalt
Low-energyNo
Send me an offer for a low-rate mortgage
Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Reveal phone number

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6, Praha 5, 15800

view all agency properties