Pět důvodů, proč byste měli k získání svého nového zaměstnance využít služeb Expats.cz

Expats.cz Staff Jason Pirodsky

Written by Expats.cz StaffJason Pirodsky Published on 15.07.2018 16:30:43 (updated on 15.07.2018) Reading time: 4 minutes

V době, kdy je nalezení toho správného zaměstnance v Praze obtížnější než kdykoli předtím, vám platforma Expats.cz Jobs nabízí bezkonkurenční výhody, neboť je jedinečným zdrojem pro obsazování vícejazyčných pracovních pozic na českém trhu.

Využíváte Expats.cz Jobs pro obsazení svých volných pracovních pozic? Zde naleznete pět důvodů, proč byste o tom měli uvažovat:

1. Nedostižný přístup k jazykově vybaveným uchazečům o práci


Věděli jste, že více cizinců najde práci v České republice přes Expats.cz než přes jakoukoli jinu platformu? Během posledních 15 let se server Expats.cz stal v České republice nejnavštěvovanějším zdrojem, kde hledají náboráři jazykově vybavené uchazeče o práci.

A nejsou to jen angličtí rodilí mluvčí, kteří používají Expats.cz, ale i rodilí mluvčí němčiny, polštiny, francouzštiny, španělštiny, ruštiny, maďarštiny, nizozemštiny, italštiny, finštiny, řečtiny a téměř všech ostatních světových jazyků… a ano, češtiny také. Žádná jiná pracovní platforma v České republice nenabízí přístup k tolika jazykově vybaveným kandidátům.

Klikněte zde a zjistěte více o tom, jak najít svého nového zaměstnance na Expats.cz Jobs.

2. Hodnota, kterou nelze překonat

Jednou z největších výhod serveru Expats.cz jsou ceny: nízké ceny za inzerování pracovní pozice a jedinečný kreditový systém, kde vám při větším balíčku rostou slevy, činí z platformy Expats.cz Jobs jednu z nejdostupnějších možností uveřejnění pracovní pozice v České republice. A když vezmeme v úvahu dosažené výsledky, přináší nejlepší návratnost investic.

Minulý měsíc uveřejnili náboráři přes Expats.cz Jobs kolem 500 pracovních pozic. A za stejnou dobu jsme obdrželi téměř 6.000 životopisů. To znamená, že na každou pracovní nabídku uveřejněnou na Expats.cz připadá průměrně 15 životopisů. Při ceně 300 Kč za jednu pracovní nabídku jde o hodnotu, kterou prostě nejde překonat.

Chcete využít naši skvělou cenovou nabídku? Klikněte zde a zjistěte více.

3. Schopnost získat zbrusu nové kandidáty na místním pracovním trhu

Expats.cz využívají anglicky mluvící cizinci i rodilí mluvčí mnoha dalších jazyků, kteří buď žijí v České republice, nebo mají zájem se o České republice dovědět víc. Expats.cz oslovuje každý měsíc 250.000 lidí – mnozí z nich jsou v České republice noví a brzy budou hledat nějaké zaměstnání, pokud již na pracovním trhu nejsou.

Jakmile se přestěhují do Prahy, budou hledat možnosti zaměstnání běžnými cestami – ale s Expats.cz Jobs máte příležitost je oslovit dříve, než kdokoli jiný.

4. Skvělá pracovní platforma se skvělým obsahem

Jedním z důvodů, proč je server Expats.cz takovým přínosem pro náboráře, je to, že obsahuje i články o životě a práci v České republice, který píší lidé, již dlouho usazení v Praze. V oblasti propagace života v České republice otevíráme svět nových příležitostí pro čtenáře, kteří dosud ani neuvažovali o kariéře v Praze.

Články jako Průvodce náklady na bydlení, Průvodce platy v Praze, Jazyky žádané na českém pracovním trhu a spousty dalších, publikovaných každý týden, poskytují neocenitelný zdroj informací pro ty, kdo si chtějí vybudovat kariéru v České republice – – a lákají nové uživatele k objevování pracovních příležitostí na Expats.cz Jobs.

5. 15 let prověřené existence

Server Expats.cz slouží místní anglicky mluvící komunitě již přes dvacet let, a je již dlouho zavedený jako důvěryhodná značka a špičkový zdroj novinek a informací o životě v České republice v angličtině.

Od roku 2001 je Expats.cz zavedeným serverem, kam chodí lidé pro informace o životě v Praze i v celé České republice, a slouží jak anglicky mluvící místní komunitě, tak cizincům, kteří se o Českou republiku zajímají. Naleznou zde zprávy, články o životním stylu, komunitní dění a široké pole dalších služeb.

Dnes se jedná o jedinečnou destinaci pro zaměstnavatele a náboráře, kteří potřebují obsadit vícejazyčné pracovní pozice v Praze.

Would you like us to write about your business? Find out more