Building plot for sale, 2005m2

Mirotice - Radobytce

2 700 000 CZK, with agency fees Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
V exkluzivním zastoupení majitele bychom vám rádi nabídli stavební pozemek v malé vesničce Radobytce u Mirotic v jižních Čechách.
Jedná se o dva pozemky, parcelní čísla 47/3 o velikosti 1230m2 a 47/9 o velikosti 775m2, které se prodávají jako jedna stavební parcela, v územním plánu obce vedená jako pozemek určený pro výstavbu rodinného bydlení. Dále parcela č. 47/10 o velikosti 277m2 – zde se jedná o příjezdovou cestu k pozemku, 1/2 podíl je v ceně pozemku. V zadní části prodávaného pozemku je malý sad s ovocnými stromy.

K pozemku parc. č. 47/10 je zavedena přípojka vody, přípojka elektřiny je již také v řešení, bude dotažena až na hranici pozemku 47/9. Po dohodě se současným majitelem lze přípojku vody napojit k pozemku 47/9. Přístupová komunikace k pozemku 47/10 je obecní. Při předání pozemku po koupi, bude stávající pozemek oddělen od prodávaného pozemku plotem a prodávaný pozemek bude předán zcela vyklizen.

V obci není kanalizace ani plyn. Odpady je třeba řešit čističkou.

Pozemky se nachází v okrajové části obce se zástavbou rodinných domů, nabízející klidnou lokalitu s nízkým počtem obyvatel. Malebný rybník na návsi a chovný rybník za vesnicí dodávají tomuto bydlení příjemnou atmosféru a klid. Je zde i malé dětské hřiště, každý rok se na návsi v létě pořádá akce známá jako Kolce. Natáčely se tu filmy Venkovský učitel a Krajina ve stínu.

Písek cca 17km, Blatná 11km, Strakonice 19km, cesta do Prahy trvá zhruba 50min, po dokončení dálnice D4 v 12/2024 se tato doba ještě zkrátí.

Na začátku obce je autobusová zastávka.

V Miroticích vzdálených cca 2km najdete veškerou občanskou vybavenost – poštu, obchod s potravinami, 2 restaurace - Hostinec u Králů a Panský dvůr, kavárnu Větev s výběrovou kávou a pekárnou, cukrárnu, lékárnu, školku a školu.

Více informací u makléřky, včetně nahlédnutí do dokumentace ohledně územního plánu a územně plánovací dokumentace, i dokumenty ohledně elektrické přípojky a vody.

Doporučuji osobní prohlídku.
Offer ID06375
Last updated28.02.2024
Price2 700 000 CZK, with agency fees
Price for discussionNo
Agency feeWith agency fees
Land area2005m2
GarageNo
ParkingNo
CellarNo
BalconyNo
TerraceNo
LoggiaNo
PoolNo
Building surroundingsResidential
Garrets (attic spaces)No
Low-energyNo
Send me an offer for a low-rate mortgage
Markéta Jenčíková

Markéta Jenčíková

Reveal phone number

Keller Williams Czech Republic

Kaprova 52/6, Praha 1, 11000

view all agency properties