Retail space for rent, 155m2

Breitfeldova, Praha 8 - Karlín

83 000 CZK / month, excluding agency fees
Make Enquiry
Nabízíme k zapůjčení vysoce lukrativní obchodní prostory o celkové rozloze 155m2 s ateliérem v přízemí reprezentativní novostavby projektu Port Karolína, který se nachází v prestižní části pražské Karlíny na Rohanském ostrově nedaleko stanice metra Křižíkova. Jedná se o rohovou jednotku s okny od podlahy ke stropu na dobře viditelné východní a severní straně budovy. Další funkce je samostatný prostor v zadní části jednotky o rozloze 50m2, který lze použít jako „ateliér“, s ložnicí, obývacím pokojem, kuchyní a koupelnou, kterou lze alternativně použít jako samostatný pracovní prostor (obchod / konferenční místnost) / kancelář atd.) . Jednotku v nynějším stavu prostředí a jádro lze použít pro různé účely, včetně předváděcích místností, prodejních kanceláří, salonu, ordinace nebo reprezentativních kanceláří. Prostory jsou ihned dostupné k zapůjčení a budou upraveny dle požadavků klienta.
Prostory mají vlastní vstupní dveře přímo z ulice (vysoká viditelnost pro projekční provoz a chodce), druhý vchod z budovy, bezpečnostní dveře se samosvorným mechanismem, bezpečnostní dvojité sklo, úplná příprava na bezpečnostní systém, plně funkční, výška stropu 3 m, ústředního topení, osvětlení, kabeláže bezpečnostního systému, venkovní žaluzie na oknech, k dispozici parkovací místo k zakoupení v podzemní garáži. Prostory nejsou vhodné pro pekárnu, kavárnu, bistro.
Offer ID77193
Last updated21.03.2024
Price83 000 CZK / month, excluding agency fees
Price for discussionNo
Price comment+ sevices excluding VAT (heating, hot and cold water, building services), electricity and internet excluded
Agency feeExcluding agency fees
House typeWith floors
ConditionNew construction
Construction typeConcrete
FurnishedNo
Floor1
Number of floors10
Usable area155m2
Office area155m2
Year of acceptance2020
Move-in date01.03.2024
GarageNo
ParkingYes
CellarNo
BalconyNo
TerraceNo
LoggiaNo
ElevatorYes
PoolNo
Waste managementPublic sewage
Number of parking spaces1
Garrets (attic spaces)No
Low-energyNo
Energy RatingG - Exceptionally uneconomical
DecreeNo. 148/2007 Coll.
Send me an offer for a low-rate mortgage
Aleš Vladař

Aleš Vladař

Reveal phone number

Home Sweet Home

Pařížská 1073/1, Praha 1, 11000

view all agency properties