Family house for sale, 147m2, 220m2 of land

K hádku, Praha 10 - Dubeč

18 590 000 CZK, with agency fees Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
Prodej novostavby nízkoenergetického rodinného domu 5+kk v příjemném a hezkém prostředí vilkové čtvrti v Praze 10-Dubči. Moderní rodinný dům s vnitřní užitnou plochou 147 m2 je součástí komorního projektu Mezi vilkami se 3 rodinnými domy.

Trojice rodinných domů vyrůstá na odděleném pozemku, který zaručí soukromí domů i zahrad. Rozsahem menší projekt umožní v rámci klientských změn řešit i individuální přání. Jak ukazují i vizualizace, všechny 3 domy nabízejí moderní dispozici s obývacím pokojem s přímým výstupem na zahradu domu a kuchyní propojenou s obývacím prostorem. Dům Begonie je situovaný v centru pozemku se zahradou orientovanou na jih. Obývací pokoj s kuchyňským koutem má plochu 37 m2, v přízemí se nachází i garáž s připojenou komorou na kola nebo zahradní nábytek, komora a hostinské WC propojené s místností s instalacemi pro pračku a sušičku. V patře jsou 4 ložnice o ploše 15,5 m2, 15 m2, 14,4 m2 a 8,8 m2 a 2 koupelny (manželská s přímým přístupem z ložnice). Kromě garáže má dům i venkovní parkovací stání ve dvoře, který je společný pro všechny tři domy.

Vysoký standard domu zahrnuje podlahové topení s vytápěním pomocí tepelného čerpadla, vnější žaluzie, přípravu pro klimatizaci a pro fotovoltaiku, dřevěné podlahy, interiérové dveře výšky 210 cm, kvalitní vybavení koupelen a moderní interiérové prvky.

Rodinné domy Mezi vilkami se nalézají v jižní části Dubče v klidné zástavbě nedaleko autobusové zastávky Dubečský hřbitov. Jejich zahrady sousedí se zahradami dříve dokončených rodinných domů.
Dubeč, rozsahem menší městská část je vyhledávaným místem pro rodinné bydlení pro svůj venkovský charakter zástavby, rozvinutou infrastrukturu i kvalitu přírodního prostředí v těsném okolí obce zahrnující mimo jiné přírodní památku Rohožník či meandry potoku Říčanka.

V blízkosti se nacházejí obchodní centra ve Štěrboholech, přímo v obci je menší obchod, škola, školka i provozovna České pošty.
Offer IDN04498
Last updated22.04.2024
Price18 590 000 CZK, with agency fees
Price for discussionNo
Agency feeWith agency fees
Size5 rooms and more
House typeWith floors
ConditionNew construction
Construction typeBrick
OwnershipPersonal
Usable area147m2
Floor area147m2
Land area220m2
Cellar area4m2
GarageYes
ParkingNo
CellarYes
BalconyNo
TerraceNo
LoggiaNo
PoolNo
Water sourceRemote source
HeatingOther
Electricity230V
Waste managementPublic sewage
Building typeTerraced
Number of parking spaces2
Garrets (attic spaces)No
Low-energyNo
Energy RatingB - Very economical
DecreeNo. 78/2013 Coll.
Send me an offer for a low-rate mortgage
Pavel Velebil

Pavel Velebil

Reveal phone number

TIDE REALITY s.r.o.

Dřevná 382/2, Praha 2, 12800

view all agency properties