Family house for sale, 148m2, 936m2 of land

Choceradská, Mukařov - Srbín

13 200 000 CZK, with agency fees Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
Na prodej útulný rodinný dům v žádané lokalitě Mukařov u Říčan. Tato patrová stavba nabízí vzdušný obytný prostor s kuchyní a obývacím pokojem v přízemí. V patře najdeme ložnici s šatnou, dva pokoje a koupelnu s vanou, druhá koupelna s moderním sprchovým koutem se nachází v přízemí. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu a je postavena jako úsporná dřevostavba. Svou velikostí je vhodná i pro větší rodinu.

K domu náleží pozemek o celkové ploše 936 m2 s krásnou zahradou, bazénem a prostornou garáží pro dvě vozidla a dostatkem venkovního parkování pro návštěvníky. V zahradě najdete mnoho keřů a stromů, které dodávají domu příjemnou atmosféru. K jejich pohodlnému zalévání slouží automatický závlahový systém napojený na zahradní studnu. Zahradní terasa včetně zimní zahrady poskytuje příležitost pro grilování a posezení s rodinou a přáteli. Ochladit se můžete ve venkovním bazénu nebo si užít klidný večer pod hvězdami.

Nemovitost se nachází v blízkosti města Říčany, kterě pravidelně vítězí v soutěži o místo s nejvyšší kvalitou života v ČR. Lokalita zároveň nabízí veškerou občanskou vybavenost blízkost školy, školky, obchodů restaurací i nemocnice. V okolí je také možnost sportovního vyžití, procházek či relaxace v přírodě. Rychlá dostupnost do Prahy zaručuje pohodlné cestování do hlavního města.

Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají klidný život mimo město, avšak s výbornou dostupností do Prahy. Neváhejte a přijďte si prohlédnout tuto jedinečnou nabídku.

Pro více informací a prohlídky kontaktujte realitního specialistu. Těšíme se na spolupráci s Vámi a pomoc s výběrem vašeho nového domova.
Offer ID53359
Last updated17.04.2024
Price13 200 000 CZK, with agency fees
Price for discussionNo
Agency feeWith agency fees
Size4 rooms
House typeWith floors
ConditionVery good condition
Construction typeWooden
OwnershipPersonal
Usable area148m2
Land area936m2
Move-in date01.01.2024
GarageYes
ParkingYes
CellarNo
BalconyNo
TerraceNo
LoggiaNo
PoolYes
Water sourceRemote source
GasEnergy company
Electricity230V
Building typeDetached
Number of parking spaces4
Garrets (attic spaces)No
TransportBus, Public transport, Road, Highway, Train
Road typeAsphalt
Low-energyNo
Energy RatingC - Economical
Energy Performance Certificatedownload
Send me an offer for a low-rate mortgage
Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Reveal phone number

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6, Praha 5, 15800

view all agency properties