Apartment for sale, 3+1 - 2 bedrooms, 85m2

Máchova, Tachov

4 590 000 CZK, with agency fees Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
Exkluzivně nabízíme k prodeji byt o dispozici 3+1 v Máchovo ulici v Tachově. Byt o celkové ploše 85 m2 má tři neprůchozí pokoje, tj. obývací pokoj se šatnou neboli úložným prostorem, ložnice a dětský pokoj. Dále je zde prostorná kuchyň s jídelním stolem, oddělená koupelna s vanou, toaleta a velká chodba. Z obývacího pokoje vede vstup na lodžii o velikosti 6,5 m2. Tam si můžete užívat klid a přírodu díky tomu, že je nemovitost na okraji obce. Výhodou je také to, že obývací pokoj a ložnice jsou situovány na jižní stranu, která při slunečných dnech krásně prohřeje místnosti. K bytové jednotce také náleží zděná sklepní kóje a garáž o velikosti 30 m2 s novými elektrickými vraty na dálkové ovládání. Za domem jsou tři osobní parkovací místa.

Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží bez výtahu. Vytápění je zde zajištěno elektrickým přímotopem a voda je ohřívána boilerem. Varná deska je taktéž elektrická. V kuchyni je k dispozici krb, který se po některých úpravách dá využívat. Byt je z větší části vybaven, v některých místnostech je i poměrně nový nábytek. Bude se také ponechávat pračka, lednice a televize.

Jak již bylo zmíněno, velkou výhodou nemovitosti je její umístění. Poblíž je krásná lesní krajina, dětské hřiště, základní a mateřská škola, plavecký bazén a obchody. Dále v pěší vzdálenosti cca 15 minut je náměstí republiky - zde je velké množství restaurací a kaváren, bankovních institucí, tachovský zámek a další památky.

Nemovitost je vhodná pro rodinu s dětmi nebo také jako investiční nemovitost. Je zde možnost převzít hypotéku ve výši 1 745 000 Kč s úrokem 2,09% a fixací do května 2025 – úspora téměř 3 000 Kč oproti dnešním úrokům.

V případě, že Vás tato nemovitost zaujala, neváhejte nás kontaktovat. S dofinancováním Vám rádi pomůžeme.
Offer ID59504
Last updated22.04.2024
Price4 590 000 CZK, with agency fees
Price for discussionNo
Agency feeWith agency fees
ConditionVery good condition
Construction typeBrick
OwnershipPersonal
Floor2
Usable area85m2
Cellar area7m2
Move-in date01.06.2024
GarageYes
ParkingYes
CellarYes
BalconyNo
TerraceNo
LoggiaYes
ElevatorNo
PoolNo
Number of parking spaces3
Garrets (attic spaces)No
TransportBus, Road, Highway, Train
Low-energyNo
Energy RatingG - Exceptionally uneconomical
Send me an offer for a low-rate mortgage
Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Reveal phone number

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6, Praha 5, 15800

view all agency properties