Field for sale, 12027m2

Krásná Lípa

850 000 CZK, with agency fees Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
Dnes pro Vás máme v nabídce zemědělský pozemek v obci Krásná Lípa ve Šluknovském výběžku. Jedná se o pěkný rovinatý pozemek o celkové výměře 12.027 m2.

V současné době nemůžeme přislíbit možnost převedení na stavební pozemek, nicméně vzhledem k přímé blízkosti jiných rodinných domů se tato možnost nabízí. Dle ověření u městského úřadu v Krásné Lípě by si musel majitel zažádat o změnu územního plánu a v následujících letech by o tom zastupitelstvo jednalo. V případě schválení změny územního plánu by se cena pozemku několikanásobně zvedla. Nicméně aktuálně je pozemek veden jako zemědělský (orná půda).

Vzhledem k tomu, že se jedná o klidné místo s opravdu krásným výhledem do okolí na konci obce a pozemek je napojen na obecní komunikaci, nabízí se tu např. možnost vybudovat glamping či tiny house a skvěle tak využít potenciál tohoto pozemku.

Krásná Lípa je městečko ležící na pomezí nejmladšího národního parku České Švýcarsko a CHKO Lužické hory. Tedy překrásná krajina a nejrůznější sportovní a turistické vyžití je tu zaručeno. V obci je základní občanská vybavenost, rozšířené služby naleznete v nedalekém Varnsdorfu vzdáleném cca 15 minut autem.

Těšíme se na Vás na prohlídce!
Offer ID57478
Last updated11.03.2024
Price850 000 CZK, with agency fees
Price for discussionNo
Agency feeWith agency fees
OwnershipPersonal
Land area12027m2
Move-in date29.02.2024
GarageNo
ParkingNo
CellarNo
BalconyNo
TerraceNo
LoggiaNo
PoolNo
Garrets (attic spaces)No
Low-energyNo
Send me an offer for a low-rate mortgage
Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Reveal phone number

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6, Praha 5, 15800

view all agency properties