Building plot for sale, 720m2

Horní Bělá

2 179 000 CZK, with agency fees Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
Předmětem prodeje je pozemek v obci Vrtbo, v blízkosti obce Horní Bělá v okrese Plzeň – sever. Pozemek je čtvercového tvaru, slunný, nacházející se v uprostřed obce. Je orientován na jih, přístup je zajištěn po asfaltové silnici patřící obci. Přímo na hranici pozemku vede vodovod, kanalizace a elektřina společně s optickým vláknem. Do 3 let bude v obci realizovaná stavba místní čističky odpadních vod, na kterou lze pozemek bez problému napojit. Pozemek je oplocen a plot lemován vzrostlými smrky, které již teď zaručují na pozemku soukromí.
Přímo v obci se nachází sportovní hřiště s dětskými prolézačkami a skluzavkami, místní hostinec a koupaliště. V obci Horní Bělá, vzdálené asi 1.5 km je veškerá občanská vybavenost. Nedaleko se nachází oblíbené místo k rekreaci, Černý Rybník Porajt, kde na pláži naleznete stánek s občerstvením.
Dle aktuálního územního plánu, se pozemek nachází v historickém jádru obce, kde je možné umisťovat objekty určené k bydlení venkovského charakteru spojené s hospodářským využitím pozemků a objektů. Maximální možná výška budoucí stavby, je 1NP + obytné podkroví.
Vřele doporučujeme prohlídku.
Možné financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. Zajistíme Vám osobní přístup, nadstandardní podmínky a komplexní finanční služby.
Offer ID48574
Last updated19.09.2023
Price2 179 000 CZK, with agency fees
Price for discussionNo
Agency feeWith agency fees
OwnershipPersonal
Land area720m2
Move-in date30.05.2023
GarageNo
ParkingNo
CellarNo
BalconyNo
TerraceNo
LoggiaNo
ElevatorNo
PoolNo
Water sourceRemote source
GasEnergy company
Electricity230V
TelecomInternet
Waste managementPublic sewage
Garrets (attic spaces)No
TransportBus, Road
Road typeAsphalt
Low-energyNo
Send me an offer for a low-rate mortgage
ELSIMA REALITY s. r.

ELSIMA REALITY s. r.

Reveal phone number

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6, Praha 5, 15800

view all agency properties