Family house for sale, 68m2, 289m2 of land

Voděrady

3 950 000 CZK, with agency fees, with legal services Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
Nabízíme ve výhradním zastoupení k prodeji rodinný dům v klidné obci Voděrady nedaleko od Lysic a Kunštátu. Na kraj Brna do Řečkovic je to autem jen 25 minut a za nákupy a službami do Boskovic 10. Tento rodinný je původní venkovské řadové stavení 2+1 v klidném a čistém prostředí Boskovické brázdy kousek od lesa a je ideálním místem pro jednotlivce, pár nebo mladou rodinu hledající startovací bydlení v obci kde je výhodou základní škola a pro předškoláky dětské skupiny. V podstatě stačí vymalovat podle Vašeho vkusu a můžete se nastěhovat.
Tato nemovitost prošla částečnou rekonstrukcí a disponuje navíc sklepem s kopanou nevysychající studnou, prostornou půdou, další místností, která může sloužit jako sklad či dílna. Dům je napojen na veřejný vodovod, plyn, elektřinu (3 fáze) a obecní kanalizaci, což zaručuje veškeré moderní pohodlí a komfort. K jihu orientovaná zahrada může sloužit k Vašemu odpočinku a relaxaci, posezení jen tak s přáteli u kávy či sklenky vína z vlastního sklepa, nebo k pěstování zeleniny a k tomu zde na Vás již čeká i menší skleník. Vlastní studna umožňuje nejen neomezené zalévání zahrádky a když na ni napojíte i rozvody v domě a přidáte na střechu nějaký ten solární panel, tak se můžete koupat do sytosti a levně.
Interiér domu tvoří vstupní velkorysá chodba (původně průjezd) velký obývací pokoj, kuchyně, ložnice a prostorná koupelna. Nechybí samostatné wc. Vytápění je ústřední s plynovým kombinovaným kotlem a je možné i využít lokálního vytápění krbovými kamny. Obec Voděrady, leží v okrese Blansko a do Boskovic za nákupy a důležitým občanským vybavením je to autem, jak již jsem psal, 10 minut, do Blanska pak 15.
Před domem je možnost parkování až pro 3 osobní automobily, což je v dnešní době velkou výhodou. Cena nemovitosti je 3 950 000 Kč – o ceně je možné jednat.
Pokud hledáte funkční a útulné bydlení bez nutnosti dalších velkých investic do oprav, pak toto venkovské stavení je pro vás tou správnou volbou. Navíc tato nemovitost má potenciál pro budoucíí stavební vylepšení, modernizaci a rozšíření, ale to jistě nejlépe posoudíte Vy sami při prohlídce. Neotálejte a zavolejte či napište mi pro více informací a prohlídku této útulné nemovitosti.
Offer ID06605
Last updated13.05.2024
Price for discussionYes
FeesWith utility fees
Agency feeWith agency fees
Legal servicesWith legal services
Heating costscelkem 6300,-
Size2 rooms
House typeGround level
ConditionGood condition
Construction typeMixed
Number of floors2
Underground floors1
Usable area68m2
Land area289m2
Garden area114m2
GarageNo
ParkingYes
CellarYes
BalconyNo
TerraceNo
LoggiaNo
ElevatorNo
PoolNo
Water sourceWell, Remote source, Local source
HeatingCentral gas, Local solid fuels
GasEnergy company
Electricity400V
Waste managementPublic sewage
Year of construction1900
Year of reconstruction2010
Building typeTerraced
Building surroundingsAgricultural
Number of parking spaces3
Garrets (attic spaces)No
TransportBus, Road
Road typeAsphalt
Low-energyNo
Send me an offer for a low-rate mortgage
Ing. arch. Ivan Rusek

Ing. arch. Ivan Rusek

Reveal phone number

Keller Williams Czech Republic

Kaprova 52/6, Praha 1, 11000

view all agency properties