Cottage for sale, 40m2, 553m2 of land

Chbany - Poláky

2 099 000 CZK, with agency fees Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
Pokud milujete rybaření a klidný pobyt v přírodě, tak se vám naskytla jedinečná příležitost koupě chatky ve vesnici Poláky. Poláky jsou částí obce Chbany v severozápadních Čechách, asi 8 kilometrů jihovýchodně od Kadaně v nadmořské výšce přibližně 332 metrů. Rozkládají se od pravého břehu Nechranické přehrady až k železniční trati Kadaň-Vilémov.
Chata o rozloze 40 m2 je plně vybavená pro pohodlný pobyt ideálně od jara do podzimu a nachází se na pozemku s rozlohou 553 m2.
Dispozice chatky je 2+1 a skládá se z kuchyně, pokoje, ložnice v 1 patře a verandy z které je krásný pohled na Nechranickou přehradu a je ideální pro relaxaci po například celodenním rybaření.
V chatce je zavedená elektřina, pro užitkovou vodu z místního zdroje zde slouží čerpadlo, pouze pitná voda se musí dovážet. Pro vytápění chatky jsou k dispozici kamna. Suché WC se nachází na pozemku mimo chatu.
Celý objekt je součástí chatové osady, do spolku se jednou ročně přispívá 500 Kč za každého člena. Do osady se dostanete přes mechanickou závoru, která se otevírá na dálku pomocí mobilního telefonu. Příjezdová cesta do osady je střežena kamerových systémem, takže Váš majetek je v bezpečí.
V případě hladu, nebo žízně není třeba si lámat hlavu, kousek od chatky se nachází místní hospůdka. Po dobrém jídle se můžete projít na spousty krásných míst a dopravit se lze i vlakem, v docházkové vzdálenosti se totiž nachází vlaková zastávka.
Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost k vlastnictví této chaty u Nechranické přehrady. Kontaktujte nás pro více informací a prohlídku.
Offer ID59676
Last updated03.05.2024
Price2 099 000 CZK, with agency fees
Price for discussionNo
Agency feeWith agency fees
SizeAtypical
House typeWith floors
ConditionGood condition
Construction typeMixed
OwnershipPersonal
Number of floors1
Usable area40m2
Land area553m2
Move-in date29.04.2024
GarageNo
ParkingNo
CellarNo
BalconyNo
TerraceYes
LoggiaNo
ElevatorNo
PoolNo
Water sourceLocal source
Electricity230V
Building typeDetached
Garrets (attic spaces)No
TransportRoad
Low-energyNo
Energy RatingG - Exceptionally uneconomical
Send me an offer for a low-rate mortgage
Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Reveal phone number

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6, Praha 5, 15800

view all agency properties