Family house for sale, 105m2, 293m2 of land

Chrášťany - Chotouň

4 800 000 CZK, with agency fees, with legal services Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
Představujeme Vám jedinečný dům s historickým duchem v srdci Chotouně, okr. Kolín, s pozemkem o velikosti 293m2 včetně zastavěné plochy 147m2 s již schváleným projektem a stavebním povolením na celkovou obnovu domu. Tento krásný dům je součástí bývalé zemědělské usedlosti v idylické obci Chotouň.

Obdélný půdorys orientovaný od západu k východu je korunován charakteristickou sedlovou střechou se štíty, jež dotvářejí jeho tradiční vzhled. Východní strana domu sousedí s vyšším objektem. Ačkoliv tento krásný dům vyžaduje obnovu, nevykazuje žádné zásadní statické poruchy, což z něj činí ideální projekt pro každého, kdo si chce vytvořit domov podle vlastních představ. Současný interiér zahrnuje vstupní chodbu, kuchyň, tři pokoje a přístavek. Interiér zdobí tradiční kamenné zdi s vnitřním obložením z nepálených cihel, které dodávají domu rustikální kouzlo. Dřevěné trámové stropy přidávají domu teplý a autentický vzhled.
.
K dispozici je již schválený projekt na celkovou obnovu obytného domu. Projekt a stavební povolení ráda zašlu zájemcům o koupi.

Chotouň je  místní část obce Chrášťany v okrese Kolín, která vás okouzlí svou poklidnou atmosférou a bohatou historií. Vesnice se připomíná ve svatoprokopských legendách z 11. století jako rodiště sv. Prokopa. Obklopena nádhernou přírodou a kulturními památkami, nabízí ideální prostředí pro život v souladu s tradicemi a moderním světem. Díky výborné dopravní dostupnosti jste v Praze autem během 25 minut, což činí Chotouň atraktivním místem pro každodenní život i relaxaci. Autobusová zastávka se nachází přímo u domu s pravidelným spojením do Českého Brodu a Říčan. Vlaková zastávka je v Klučově a Poříčanech (8 km). Mateřská školu najdete v Chrášťanech (2 km), a základní škola v Bylanech (4 km). Kompletní občanská vybavenost je v Českém Brodě, včetně zdravotnických zařízení a nákupních možností.

Pokud chcete vdechnout život tomuto krásnému místu a proměnit ho ve svůj vysněný domov, neváhejte mne kontaktovat, velice ráda Vám tuto nemovitost představím osobně!
Offer ID06629
Last updated26.04.2024
Price4 800 000 CZK, with agency fees, with legal services
Price for discussionNo
FeesWith utility fees
Agency feeWith agency fees
Legal servicesWith legal services
Size4 rooms
House typeGround level
ConditionFor renovation
Construction typeBrick
Number of floors1
Underground floors1
Usable area105m2
Land area293m2
GarageNo
ParkingNo
CellarNo
BalconyNo
TerraceNo
LoggiaNo
PoolNo
Water sourceWell
Electricity230V
Building typePart of block
Building surroundingsResidential
Garrets (attic spaces)No
TransportBus, Road, Highway
Road typeAsphalt
Low-energyNo
Energy RatingG - Exceptionally uneconomical
Send me an offer for a low-rate mortgage
Maria Čerkašina

Maria Čerkašina

Reveal phone number

Keller Williams Czech Republic

Kaprova 52/6, Praha 1, 11000

view all agency properties