Family house for sale, 110m2, 75m2 of land

K Parku, Nupaky

Price for negotiation Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
Nabízíme novostavbu řadového domu o velikosti 110 m2 a dispozici 4+kk, který se nachází v klidné části obce Nupaky. Nupaky se nacházejí zhruba 17 km jihovýchodně od centra hlavního města Prahy, v okrese Praha-východ, asi 4 km od města Říčany. V jihozápadním sousedství obce probíhá dálnice D1. Hromadnou dopravou jste v Praze do 20 minut.

Jedná se o nově postavený dům, kde v přízemí můžete najít stylovou kuchyň, která je již vybavena novými spotřebiči. Kuchyň je propojená s obývacím pokojem, ze kterého můžete vystoupat po schodišti do 1. patra. V 1. patře jsou dva pokoje, jeden pokoj slouží jako ložnice a druhý pokoj má zabudované dřevěné patro – jak pokoj budoucí majitel využije, je zcela na jeho fantazii. Též je 1. patro vybaveno koupelnou s rohovou vanou a toaletou. Dům má i podkroví, které se dá využít jako další ložnice, pracovna či hernička pro děti.

K parkování můžete využít volný prostor před domem, který náleží k pozemku. Z obývacího pokoje můžete projít do zahrady s menší zastřešenou terasou. Zahrada o velikosti 79 m2 je zatím nevyužita, záleží na budoucím majiteli, jaký projekt zde zrealizuje.

V obci Nupaky naleznete veškerou občanskou vybavenost, jako je mateřská škola, lékař, pošta, obchod s potravinami, ale i restaurace, dětské hřiště a společenské centrum.

V blízké vzdálenosti, cca 10 minut autem se nachází základní škola, sportovní hala, supermarket. V okolí také naleznete například průhonický park nebo vodní zábavní park Aquapalace Praha.

Zájemci o prohlídku nechť mě neváhají kontaktovat.

S případným financováním vám rádi pomůžeme.
Offer ID59437
Last updated26.04.2024
Price for discussionYes
Agency feeWith agency fees
Size4 rooms
House typeWith floors
ConditionNew construction
Construction typeBrick
OwnershipPersonal
Usable area110m2
Land area75m2
Move-in date01.05.2024
GarageNo
ParkingYes
CellarNo
BalconyNo
TerraceYes
LoggiaNo
PoolNo
Electricity230V
TelecomOther, Cable, Internet
Building typeTerraced
Building surroundingsResidential
Number of parking spaces1
Garrets (attic spaces)No
TransportBus, Road, Highway
Low-energyNo
Energy RatingG - Exceptionally uneconomical
Send me an offer for a low-rate mortgage
Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Reveal phone number

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6, Praha 5, 15800

view all agency properties