Apartment for sale, 3+1 - 2 bedrooms, 67m2

U stadionu, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav II

4 500 000 CZK, with agency fees Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
V zastoupení klienta nabízíme byt s dispozicí 3+1. Byt se nachází v klidné části obce Mladé Boleslavi v ulici u Stadionu. Byt prošel před 10 lety kompletní rekonstrukcí.

Jedná se o byt v osobním vlastnictví, o užitné podlahové ploše 64,31 m2, nacházející se v 5. patře (6. NP) osmipatrového panelového domu s výtahem. Dům prošel celkovou revitalizací (zateplení domu, výtah, nové stoupačky, poštovní schránky, interiéry domu atd.) a je vybaven kamerovým systémem.

Dispozice bytu: vstupní chodba, koupelna s vanou, samostatné WC, ložnice a pracovna, obývací pokoj a kuchyň. Pracovna vznikla vybouráním starší komory a posunutím příček v bytě. K nabízené nemovitosti náleží sklepní kóje o velikosti 1,8 m2, umístěná v přízemí domu. Podlahovou krytinu bytu tvoří dlažba – chodba, kuchyň, koupelna, WC a linoleum pokryté koberci – obývák, pracovna a ložnice. Je zde zavedena internetová přípojka od společnosti Dragon (možnost i jiných společností). Parkování je možné přímo u domu nebo na parkovištích v jeho těsné blízkosti včetně nově postaveného parkovacího domu.

Součástí prodeje jsou vestavěné spotřebiče v kuchyňské lince.

Měsíční provozní náklady, včetně fondu oprav, jsou při počtu dvou osob v bytě, ve výši cca 5.100,-Kč (předpis záloh, fond oprav, elektřina, voda). V bytě je i plynová přípojka, nyní zaplombovaná, je možné ji znovu připojit.

V blízkosti naleznete veškerou občanskou vybavenost, např. autobusovou zastávku, park, dětské hřiště, základní a mateřské školy, obchody a nákupní centra, fotbalový stadion, lékaře a podobně. Nabízená nemovitost je vhodná jak na vlastní, pohodové bydlení, tak i na investici (možnost okamžitého pronájmu za cca 15.000, - Kč/měsíčně bez energií).

V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat na prohlídku
Offer ID55131
Last updated08.04.2024
Price4 500 000 CZK, with agency fees
Price for discussionNo
Agency feeWith agency fees
Heating costs5 100 CZK
ConditionVery good condition
Construction typeBrick
OwnershipPersonal
Floor5
Number of floors8
Usable area67m2
Floor area67m2
Cellar area4m2
Move-in date04.12.2023
GarageNo
ParkingNo
CellarYes
BalconyNo
TerraceNo
LoggiaNo
ElevatorYes
PoolNo
Barrier-free accessYes
Garrets (attic spaces)No
Low-energyNo
Energy RatingG - Exceptionally uneconomical
Send me an offer for a low-rate mortgage
Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Reveal phone number

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6, Praha 5, 15800

view all agency properties