Apartment for sale, 3+kk - 2 bedrooms, 76m2

Do Klukovic, Praha 5 - Hlubočepy

12 600 000 CZK, with agency fees Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
Pro milovníky nadstandardního bydlení s veškerou občanskou vybaveností a zároveň kouzlem krásné přírody (Přírodní rezervace Prokopské údolí), nabízíme k prodeji příjemný, prosvětlený byt kategorie 3+kk o podlahové ploše 76 m2 s balkónem 6 m2 ve 2. patře čtyřpatrového domu s výtahem v atraktivní lokalitě Barrandova. K dispozici vlastní garážové stání.
Za vstupními dveřmi je prostorná předsíň 6,8 m2, nalevo poté krásná ložnice 13,6 m2 se samostatnou šatnou 3,1 m2, kde se procházíte po podlaze z bílého jasanu a další krásná exotická dřevina zebrano potom kryje topení a stejná kombinace Vás čeká i v menším pokoji 7,3 m2, který může sloužit jako dětský pokoj. Mezi těmito pokoji je ještě samostatná toaleta 1,6 m2 s umyvadlem a hned vedle koupelna s vanou, sprchovým koutem značky Hüppe, umyvadlem a také oknem, dlažby jsou velkoformátová keramika v imitaci pískovcového kamene.

Na konci chodby vstupujeme do obývacího pokoje s kuchyňským koutem 30,4 m2. Kuchyňská linka Hanák je osazena dvířky z masivu v laku slonové kosti a průsvitnými skleněnými dvířky. Spotřebiče jako myčka a horkovzdušná trouba, spolu se sklokeramickou deskou jsou značky Siemens. Prostor krásně rozzáří kvalitní osvětlení německé firmy Zumtobel, od které jsou i vypínače. Unikátní doplněk je kuchyňská deska z jednoho kusu štípané růžové žuly. Bar, který odděluje kuchyň od obývací části je vyroben z finské oceli, doladěn sloupy z bambusu a bambusovým LED osvětlením. Podlahy a obklady kolem okna jsou ze dřeva merbau, které patří mezi nejkvalitnější dřeviny světa. Dostáváme se až k balkónu 6 m2, kde můžete posedět na nábytku z teaku a vychutnávat kávu při pohledu do přírody.
Vzácné dřeviny se potom promítají i v nábytku a dalším vybavení jako jsou ručně vyráběná skříň, komody s kováním z mahagonu dovezené z Mexika, komoda pod TV a truhla s Buddhou pod oknem, kdy se jedná o kusovou ruční výrobu. I holandský příborník v barvě slonové kosti z patinou je ruční výroba. Jídelní stůl a židle jsou z masivního teaku, stejně jako komoda v ložnici a masivní rám postele. O ponechání vybavení a nábytku lze jednat. Dveře jsou pak všechny dřevěné lakované.

K bytu patří sklep 3 m2 a garážové stání.
V bezprostřední blízkosti bytu se nachází veškerá občanská vybavenost: obchody, drogerie, lékárna, základní škola, školka, praktický lékař, pošta, rekreační areál a množství kaváren a restaurací. Kolem pivovaru Prokopák se můžete vydat za krásou Prokopského údolí a Dalejského potoka. V docházkové vzdálenosti je autobus nebo tramvajová zastávka Poliklinika Barrandov, na metro B se dostanete za 10 minut.
Byt je v osobním vlastnictví, možno financovat hypotékou, se kterou Vám rádi pomůžeme. Datum nastěhování po dohodě.
Vřele doporučujeme prohlídku.

Při rychlém jednání sleva!
Offer ID57271
Last updated15.04.2024
Price12 600 000 CZK, with agency fees
Price for discussionNo
Agency feeWith agency fees
ConditionVery good condition
Construction typeMixed
OwnershipPersonal
Floor3
Number of floors4
Usable area76m2
Floor area76m2
Balcony area6m2
Cellar area3m2
Move-in date01.06.2024
GarageNo
ParkingNo
CellarYes
BalconyYes
TerraceNo
LoggiaNo
ElevatorYes
PoolNo
Year of construction2007
Garrets (attic spaces)No
Low-energyNo
Energy RatingG - Exceptionally uneconomical
Send me an offer for a low-rate mortgage
Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Reveal phone number

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6, Praha 5, 15800

view all agency properties