Apartment for sale, 1+KK - Studio, 62m2

Černý Důl

5 021 500 CZK, with agency fees Get a low-rate mortgage
Make Enquiry
Hledáte místo k aktivnímu odpočinku a relaxaci na TOP úrovni? Ideálně u sjezdovek, cyklotras a zábavy v Krkonošském národním parku? Nebo hledáte bezstarostný pasivní příjem 365 dnů v roce? Ano, takové místo opravdu existuje.

Royal Apartments Aurum v Černém dole jsou moderní, plně servisované apartmány v srdci Krkonoš, určené pro vlastní rekreaci i stabilní výnos.

Koupí jednoho z již posledních 14 apartmánů získáte i bezplatné užívání zázemí čtyřhvězdičkového wellness hotelu, což nikde jinde v takovém rozsahu v ČR nenajdete.
Majitelé apartmánů budou mít možnost při pobytu užívat zcela zdarma sauny, whirpool, vnitřní bazén, profesionálně vybavenou posilovnu, golfový trenažér, crossfit zónu nebo i venkovní multifunkční sportoviště. Zkrátka na Vás čeká vše, co potřebujete k načerpání energie i nových myšlenek.

A to není zdaleka vše!
Pro děti je připravena herna, ve které je PlayStation, kulečník, fotbálky, air hockey a mnoho dalšího. Ti nejmenší najdou nekončící zábavu na vnitřním i venkovním rozlehlém hřišti a v dětském koutku.
Pro milovníky golfu je zde nadstandardní trenažér typově stejný, na kterém trénoval Tiger Woods. I gurmáni si zde přijdou na své v restauraci nabízející výborné jídlo, skvělá mezinárodní vína a voňavou kávu přímo v budově Royal Apartments, kde si vše můžete vychutnat na rozlehlé terase.

Pokud byste se chtěli podívat, jak bude Váš apartmán vypadat a jaké služby mohou očekávat budoucí hosté, tak není nic jednoduššího, než se ubytovat v první budově (Residence Aurum), která je již v provozu a je zařízena ve stejném stylu.

Už se vidíte, jak pijete oblíbené víno nebo prosecco s výhledem na panoramata Krkonoš, zatímco si Vaše děti spokojeně hrají na hřišti? Nebo chcete jen mít skutečně pasivní příjem, kdy se o nic nestaráte a jen kontrolujete příchozí platby? Nechceme Vám slibovat vzdušné zámky, proto kalkulujeme jen s 50% obsazeností a i tak čistý výnos po odečtení všech poplatků vychází okolo 400 tis./rok.
Zavolejte mi a domluvíme si prohlídku, kde probereme vše do detailu. S financováním Vám samozřejmě rád pomohu.
Offer ID53382
Last updated31.10.2023
Price5 021 500 CZK, with agency fees
Price for discussionNo
Agency feeWith agency fees
Heating costs3 500 CZK
ConditionNew construction
Construction typeBrick
OwnershipPersonal
FurnishedYes
Floor4
Underground floors2
Usable area62m2
Terrace area13m2
Construction end date30.06.2024
Year of acceptance2024
Move-in date01.07.2024
GarageYes
ParkingYes
CellarYes
BalconyYes
TerraceYes
LoggiaNo
ElevatorYes
PoolNo
Water sourceRemote source
HeatingCentral remote
GasEnergy company
Electricity230V
TelecomInternet, Telephone
Waste managementPublic sewage
Barrier-free accessYes
Year of construction2023
Building typeDetached
Building surroundingsResidential
Garrets (attic spaces)No
TransportRoad
Road typeAsphalt
Low-energyNo
Energy RatingC - Economical
Energy Performance Certificatedownload
Send me an offer for a low-rate mortgage
Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Reveal phone number

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6, Praha 5, 15800

view all agency properties